Dijous, 13 de maig de 2021
23 Cº 10 Cº

Notícies

Els impostos... Congelats!
01FEB2015

Els impostos... Congelats!

L'equip de govern ha cregut oportú, per quart any consecutiu, no incrementar la pressió fiscal pel pròxim any 2015, i per això ha continuat congelant els impostos, taxes i preus públics que s'apliquin a partir de l'1 de gener.
A més a més, es mantindrà la bonificació del 20% en el rebut d'escombraries a aquells contribuents jubilats, pensionistes, aturats, persones amb minusvalidesa i amb escassa capacitat econòmica que acreditin complir amb les condicions requerides a l'ordenança.

Com a novetat important pel 2015, totes les famílies nombroses i monoparentals que ho acreditin, tindran una bonificació del 20% en el rebut de l'impost de béns immobles, sempre que es compleixin els requisits fixats per poder gaudir d'aquest benefici fiscal.
Les bonificacions es podran sol.licitar fins al dia 31 de gener de 2015, així el rebut corresponent ja s'emetrà amb l'import reduït.


< Tornar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.