Dijous, 13 de maig de 2021
23 Cº 10 Cº

Entitats / Esportives

CLUB PATÍ FÈNIX

CLUB PATÍ FÈNIX

Adreça: Av. Catalunya, 8. Els Pallaresos.

Web: www.clubpatifenix.com

Contacte: cpfenix@gmx.com

Telèfon: 670040638 / 655615046

Segueix-nos a les xarxes socials:

  • Facebook: Club Patí Fènix
  • Instagram: clubpatifenix
  • Twitter: @fenixpati
  • Youtube: Club Patí Fénix

El Club Patí Fènix és un club jove, la nostra història és breu però intensa, ja que la passió pel patinatge ens empeny a aconseguir fites que fan créixer personalment i professionalment els nostres esportistes a través de la pràctica del patinatge de velocitat i del freeskate.

Entrenar, competir o simplement gaudir patinant en bona companyia és l'oferta que trobareu en un club compromès i apassionat pel patinatge, sensible a valors socials tan importants com el respecte, el treball en equip, la companyonia i la competitivitat sana. A més ens impliquem directament en el desenvolupament personal i físic dels esportistes a través del foment de l'autoestima, el reconeixement, la creativitat, la perseverança i la humilitat.

El club promou l'esport combinant la diversió, l'esforç i la germanor entre els socis. Per tal de dur a terme aquest projecte s'organitzen, durant tot l'any, diferents esdeveniments per als socis i les seves famílies (rutes, dinars de motxilla, ...).

El NOSTRE Club ha adquirit un compromís ferm tant amb promoció del patinatge com amb el seu entorn i la seva realitat social, per això el Club Patí Fènix organitza i participa, de forma periòdica, en trobades de caràcter solidari, social-integradores, esportives, tals com el Campionat de Catalunya de Circuit, la Fira de l'esport, Dia mundial de l'Esport; així com esdeveniments socials, populars i solidaris que s'organitzen al nostre poble: la Festa Major, la Flama del Canigó, La Marató, la diada internacional de l'esport,... I TOTS ESTEU CONVIDATS!

El club compta amb 2 modalitats:

  • Escola de Patinatge de Velocitat. Aprèn a patinar i si t'agraden els reptes pots entrar a formar part del nostre equip de campions!
  • Escola de Freeskate. Aprèn, diverteix-te i fes piruetes amb els patins!

Vine i apuntat! Esperem que t'ho passis molt bé amb nosaltres! #josòcFènix

 

ORGANIGRAMA DEL CLUB:

 


< Tornar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.