Dijous, 13 de maig de 2021
23 Cº 10 Cº

Entitats / Esportives

LOGO CLUB EXCURSIONISTA

CLUB EXCUSIONISTA SENSE FRONTERES

Contacte: Joaquim Gavaldà Hidalgo

El Club Excursionista Sense Fronteres està “oficialment” inscrit a com a Entitat Esportiva del Consell d’Esports de la Generalitat de Catalunya (Nº inscripció 17486, 15-01-2016, aprovació oficial) i com a Entitat Esportiva dels Pallaresos (Nº 24, 09-10-2015) i registrada a l’Agència Tributaria amb el NIF: G55667836.

 

La Junta del Club Excursionista Sense Fronteres som:

Ø President: Joaquim Gavaldà Hidalgo

Ø Secretària: Montse Tallada Cervera

Ø Tresorer: Toni Cacho Pallarès

Ø Vicepresidenta: Llum Oms Romero

Ø Vocal: Agustí Pujol Cartaña

Ø Vocal: Laura Cuello Sobella

Actualment el club està format per més de 60 socis de totes les edats.

 

Uns quants amics inquiets vàrem crear un club excursionista al setembre de 2015 per a integrar a totes aquelles persones que realitzen activitats o esports de muntanya.

 

La voluntat d’aquesta iniciativa es la d’esser una entitat oberta a tothom, amb un gran ventall d’activitats que no exclogui ningú.

 

Hi trobareu companys de totes les edats, nivells tècnics molt diversos i una pluralitat d'activitats que us permetran realitzar durant tot l’any les vostres aficions: senderisme, BTT, curses de muntanya, orientació, escalada, muntanyisme, etc.

 

Totes aquestes activitats es desenvolupen des de l’òptica de la formació esportiva i lúdica, el respecte al medi natural, el coneixement del país i la integració social.

 

La característica principal i el tret diferenciador de pertànyer a un centre excursionista és que al mateix temps de gaudir de la pràctica de les nostres aficions, activitats i esports preferits, els socis participem activament en la seva preparació i organització. Aquestes experiències compartides ens enriqueixen molt com a "muntanyencs" i afavoreixen constantment la nostra formació.

 

També es disposa d’un calendari de sortides programades al llarg de l’any per a tots els nivells: senderisme, sortides de mitja i alta muntanya, de BTT, i diversos monogràfics teòrics i pràctics (d’escalada, d’orientació, de seguretat a la muntanya, d’alimentació, etc.).

 

Som un club excursionista solidari, doncs em posat, amb moltes ganes, el nostre esforç en actes com: Manifest contra la violència de gènere, Gran recapte de Càrites Els Pallaresos, la Marató de TV3 i hem participat en diverses curses solidàries.

 

El Club a la xarxa:

 

La “nostra” curta història, hem participat portant el nom del club i dels Pallaresos:

 

En curses com: l’Ultra Trail de Tarragona (Speed Trail (21km) i Marathon Trail (42km)), Cursa d’Orientació de  Llarga Distància de Rojals, Cursa Solidària contra el càncer de mama, la Woman Race de Tarragona, la Mitjà Marató de Tarragona, la cursa BTT per la Marató de TV3 de Cabra del Camp, la Sant Silvestre, els 30km de Tarragona, etc.

 

A caminades com: a Prades, per la Marató de TV3 dels Pallaresos al Barranc del Garrot, al Gurugú i la Ruta de les Cales.

 

Fent sortides en BTT com: a l’Ermita del Loreto de Bràfim, pujada en BTT del pessebre a St Simplici i a Santes Creus pels GRs.

 

Fent la tradicional pujada del pessebre dels clubs excursionistes a un cim. El vàrem pujar a St Simplici en BTT abans del Nadal i el vàrem recollir per la Candelera corrent.

 

Fent Activitats com: Iniciació al Geocaching al Pont del Diable.

 

En actes del poble com la Marató de TV3 fent una caminada amb 73 persones i hem participat a la rua de Carnaval dels Pallaresos fent la comparsa “Perdent el Nord”.


< Tornar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.