Dimarts, 16 d'abril de 2024
22.2 Cº 9.5 Cº

Notícies

FES VIDA ALS PALLARESOS!
22OCT2020

FES VIDA ALS PALLARESOS!

Presentem la Guia-Directori de tots els establiments del nostre municipi 📑📍 Els nostres establiments estan patint en major o menor mesura les conseqüències de la Covid-19 🦠🌍 Per tant, des de l'Ajuntament dels Pallaresos impulsem totes les mesures que són al nostre abast per ajudar el nostre teixit comercial de forma integradora, ordenada segons categories i amb accés directe al seu perfil web o xarxes socials a través del teu ordinador 💻🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️ Trobaràs tot el que el nostre municipi pot oferir, a toc de clic! 🛍️🏭🍽️ Respecta totes les mesures de seguretat 👩‍❤️‍👨😷 La propera setmana, arriba una gran sorpresa @AjuntamentdelsPallaresos Fes vida als Pallaresos! #fesvidaalspallaresos ficheros/Disseny WEB - Fes vida als Pallaresos! LLANÇAMENT.

Ampliar
GARANTIA JUVENIL ELS PALLARESOS
06NOV2015

GARANTIA JUVENIL ELS PALLARESOS

Jove, t'esperem el dia 26¡ Si ets una persona activa i preocupada pel nostre poble, et convoquem el dijous dia 26 de novembre a les 19h a la Sala del Centre Jujol, c/ Alta, 23, la trobada de Joves dels Pallaresos".

Ampliar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.